Vaikiški nameliai iš medžio teigiamai veikia vaikų sveikatą

Vaikų sveikatą – pagrindinis klausimas XXI. amžiuje tai yra prastėjanti vaikų sveikata. Kadangi technologijos užvaldė pasaulį, vaikai neišimtis tapo priklausomi nuo technologijų. Kuo toliau tuo ankstyvesniame amžiuje vaikai pabando technologijas ir kadangi tai yra lengvas būdas vaikus sudominti tėvai leidžia žaisti telefonu ar kompiuteriu. Vaikus tampa vis sunkiau sudominti veikti ką nors aktyvaus, kas įtakoja jų sėdėjimą prie telefonų, gadinant akis ir formuojant netaisyklingą laikyseną. Bet čia tėveliai dar turi išsigelbėjimą, jie gali rinkti vaikiški nameliai iš medžio.

Mediniai nameliai vaikams dažniausiai gaminami iš spygliuočio medžio. Eglės ir pušies lentos yra nuobliuojamos ir išdžiovinamos. Impregnuojamos ir nudažomos, tokiu būdu apdirbta mediena puikiai tinka lauko sąlygoms ir yra pamėgta medinių namelių gamintojų.

vaikiški nameliai iš medžio

Vaikiški nameliai iš medžio komplektuojami su įvairiausiais priedais, todėl dažnai nameliai sutinkami kartu su čiuožyklą, sūpynėmis ar smėlio dėže bei kitais priedais. Šie priedai sudomina vaikus, ir jie leidžia laiką savo noru lauke valandų valandas, lakstydami bei sportuodami gryname ore, turbūt ko kiekvienas tėvelis linki savo vaikams.

Vaikiški nameliai – kaip išsirinkti?

Pirmiausia padidėjus medinių namelių vaikams paklausai Lietuvoje ypatingai sukruto jų gamintojai ir pradėjo projektuoti įvairiausius medinių namelių variantus, užtikrindami jų kokybę bei įvairovę. Todėl jums tereikia paieškoti norimo varianto internete, ir po kelių savaičių namelis kurį išsirinkote bus atvežtas į jūsų kiemą. Ir tuomet surinkę jį galėsite mėgautis jų teikiama nauda. Medinis namelis vaikams ne tik bus naudingas vaikų sveikatai, bet ir skatins judėti bei sportuoti.

Namelių pristatymas ir surinkimas

 

Nameliai pristatomi nesurinkti, lentų ryšulėlyje. Nereikia bijoti, kadangi pridedama instrukcija, kuri aiškiai aprašo kiekvieno varžto vietą ir eiliškumą, kaip surinkti namelį, kad jis būtų toks kokį užsisakėte. Jeigu manote jog medinio namelio surinkimas sudėtingas procesas, tuomet vertėtų apsvarstyti papildomą paslaugą kurią teikia gamintojas tai namelio pristatymas ir surinkimas. Šios paslaugos dėka, namelį jums atveš ir surinks jūsų kieme, kas palengvins jūsų darbą ir nereiks skirti laiko namelio surinkimui. Ši paslauga ypač aktuali tarp moterų, todėl gamintojai visada pasiūlo namelio surinkimą ir pristatymą. Na o kai paleisite mažyli žaisti savo naujame namelyje, galėsite džiaugtis savo vaikų laime ir matyti kaip namelis tiesiogiai teikia naudą jūsų vaikams